Tuesday, 24 April 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK


klik banner untuk join..

bagus2 ini segmen...aku join segmen ni sbb serious i'm follow back la..
hehehehe..
so,,sapa yg follow aku,aku akan follow org 2 balik..
i'm serious about what i'm talk ok..
sgmen ni sgt menarik x membebankan aku langsung..

JOM join reramai..dptlah tmbh follower dan kwn baru..
kat cni aku nk tag


&



33 comments:

amercorner.blogspot.com said...

salam singgah :D dah follow blog ni :D
and thanks sudi join
selamat bersegment

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

follower 117,,dtg dri segmen yg same

AlyNn NyzAa said...

da follow~ hit me back k http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam , eyda dtg follow kamu . Serius Follow Back =)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

slm.. singgah sini dari segmen yg sama...sy serious follow awk.. awk?? da follow sy, tinggalkan komen di entry segmen sy ni yer,

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

TQ, dan selmt berkenalan.. =)

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serious dah follow blog awak

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

seyra singgah sini.....

Nisa said...

Good luck! - Nisa'

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Done menjadi followers ke 125
Singgah Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh
Salam perkenalan^^

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously done follow. 129. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

arissa. (not the real name) said...

done follow ! follow me back,ok?.. XD

ikaa said...

dr segmennnnnnnn yg sma !!

http://bakul2011.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html?showComment=1336108699296#comment-c7728078853477128469

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yg same
done follow awak :)
jom singgah and follow blog saya :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

*NurSyahieraDahhari* said...

Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

Syiera serious follow sini :)
138 :)
Serious follow Syiera back ya -->
http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

happy blogging :)

aynora nur said...

saya kawan baru awak, serious follow sini

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

icumm said...

icumm dari segmen yang sama...serius dah follow sini..serius follow icumm balik ye dkt sini ^^

http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Sh Hily said...

Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie.Follow me back..

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com
@
http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

aloq staq tang mana? @_@

syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

dah join segmen miss z tak?
kalau belum meh join

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Momo said...

datang follow sini
http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

MASUK-MASUK

PitaPata Cat tickers

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers