Sunday, 20 May 2012

laptop @ bengkel


hehehehehehehe
ingat keta ja masuk bgkel?
laptop masuk jugak kot.
hahaha

lptop aku masuk bgkel smlm, mlm ni dh dpt blik dh..
rasa mcm ksong ja dunia aku tnpa lptop..
tpi tetap blh hidup ja kn.

mslhnya : window explorer aku la..bila bukak je dia naik "windows explorer encountered a problem"
huhu..mula2 dulu jadi boleh la jugak truskan dbuka after aku mnimizeknnya..
lama-kelamaan mayb dia dh x lrt kena mnimize kot,dia pdm terus..

pegi bgkel lptop smlm dia ckp kena format ni
what i can say?
redha jela..
cmna nk wt keja kn kalo window xle bukak..
hari ni dh setel semuanya
lptop dh dpt blik
wahai lptop,jgn lah kau wt hal lagi
dh 2 kali format dlm masa 3 taon aku gunakan kau


tlong brjasa kpd aku sperti kasut sport yg brjasa shgga ke titisan clas ko yg terakhir..

4 comments:

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

huhu , sy pkai Q cm ni gak .. mmg banyak masalah la jenis ni..

Killa said...

huhu..slalu 'hang' kn?
nasib la kita..
tahu guna je..masa beli dulu x tahu apa2=)

! NZ Si Panglipur Lara ! said...

hehe.. ni dah tau, klau ade peluang tuka, takkan 'ambik' lg jenama ni ><.

tapi compaq best laa..

Killa said...

betol3...hahaha

MASUK-MASUK

PitaPata Cat tickers

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers