Saturday, 9 June 2012

Malam yang GILA

sebelum ni aku ada update pasal musim exam kan?
pada musim exam 2 pun ada benda gila yg aku buat
hahahaha
aku rasa org lain pun penah wat benda ni kan.
huhuhu
aku ngan roomate serta housemate aku merewang

mula2 dri tg malim kami pegi mkn di 
destinasi 1 : serendah
 menu : bihun sup
sgt sedap..best lah

and satay
very delicious
nyum3

wah..aku siap bwk buku lgi
nak exam ktakan..
mlm 2 aku keluar, lusanya aku exam..
harharhar
p/s : jgn tiru aksi ini (mksudnya,,,kalo dh tahu nk exam esok lusa 2, toksah la kuar2)

cik drebar @ housemate brnama fizah

tukang karut..
ops..bukan
tukang kacau aku setiap masa
silap sket kena la cubit ngan aku

lalalalalalala

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

tet.......
pas hbis mkn kami trus ja blik tg malim..
aik?
tdi ckp merewang
xkn merewang kat kedai mkn je?
setakat 2 semua org slalu wt kn..

jap..x habis lgi..ada lagi..

sebaik smp ja kami dkt traffic light nk masuk kolej,kami ckp..
"aik?dh sampai dh,sat nya.."
pas 2 timbul la idea gila msing2 utk jln2..
kami pon mneruskan perjalanan kami ke KL..

rugi je..tdi dh p serendah, ni pth balik semula nk kena lalu situ jugak..
huhu
nk wt camana kan..
takdir kami macam tu..

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

destinasi 2 : Dataran Merdeka
kami smp kt dataran dlm kira-kira kul 1 pagi



dan lagi mencelah

awcakk!!!!

peace no war dear

destinasi 3 : KLCC
kami x snap gmbr pun kt KLCC sbb mcm xdk apa yg menarik sgt pd waktu mlm..
eh, silap..pada waktu pagi la..huhu
kami round, round and round je kt sini..

truskan perjalanan lagi dekat area KL smp x tahu nk kemana dh.
last2 dpt idea utk ke Putrajaya
jadi destinasi 4 : Putrajaya
let's go
Putrajaya : tempat 1

bergambar kat atas jmbtn
hihi
kami parking keta jaoh kot nak jalan kat atas jmbtn ni..
dah la parking betul2 bawh cctv




amboi cik nilam kita. kelas posing

aku suka jmbtn ni, nice

tgh2 dok tgkp gmbaq 2, hampa tau dak?
cer teka cikit..
tiba2 keta polis lalu..
gabra la kami bertiga takot kena saman
parking keta tepi jalan
bwh cctv plak 2
polis berhenti dkt keta
kami apa lagi, kelam kabot la lari p kat keta
polis jenguk2 dlm keta, then terus jalan
lega la kami
tkot jugak..
huhuhu

kami apa lagi terus naik keta p cari port lain plak utk bergambar,hehe
last2 jmp kwsn ni
tgok la sndiri

Putrajaya : tempat 2


nilam =)

akuler 2

turn fizah pulak :)

cantik x?
aku jwb : "cntiknyer bunga2 ni"
;)


berhenti!!
berhenti!!

berhenti la woi

aku ingin terbang bebas ke angkasa

langgarlah aku, aku redha
puh ayat mentang2 xdk keta pkul bp pagi ntah

pas 2 posing2 kat cni..
x sempat aku nk posing kat cni, ada 2 bijik keta bhenti kt tepi jalan seberang sana
kami apa lagi takot la jugak
kami pun terus kelam kabot blik ke keta

nk cari dataran putra sebenarnya..
skrg ni byk sgt datarnnya..
cari2 last2 jmp jalan ni balik..hahahaha
keta 2 bijik tdi still ada kt situ lagi..

seterusnya round2 jmp jmbtn yg Janji Diana pernah shooting kt jmbtn itu la

Putrajaya : tempat 3

ni ha jambatannya

peace

buat pose comel blh =)


la tahzan

pas 2 kami gerak lagi..
dri jrk jauh nmpk jmbtn Janji Diana shooting 2 cntik sgt
kmi pun brhrnti tgkp gmbr dri jarak jaoh la pulak,,kikiki

smart kn?

berkelah di  dinihari


Putrajaya : tempat 4

kami ronda2 lagi sampai dekat kementerian penerangan
jom usha pic kt sini

i really love this pic

teringat masa kecik-kecik dulu main tiang.. hahaha


ayunya cik fizah kita

inilah bukti yang menunjukkan bahawa kami pernah sampai kesini..hahahaha

tu patung ke orang?

mcm dudok atas pelamin ja

lepas 2, kami mneruskan perjalanan lagi..
sebenarnya kami tgh mencri jalan utk ke masjid Putrajaya tetapi tidak berhasil

tetiba drebar stop kt 1 tempat ni..
Putrajaya : tempat 5

pemandangan lampu2 yg sangat cantik

aku asyik wt scene lggar ja..
hahaha
no idea to pose =)

say 'cheese'

kt depan ni adalagi 1 jambatan..
kami tengok ada ramai jugak la org lepak kt situ
jmbtn siap sediakan toilet lagi

kami mneruskan perjalanan utk mencari masjid Putrajaya..
nmpk dri jaoh je jalannya x jumpa2 juga..
last2 bila dh jmp signboard utk kesana, jalan pulak ditutup..
ada sebuah keta 2 ikut kami jugak, myb ingat kami pun nk ke masjid..
kami slow, dia slow, kami laju, dia laju
nk kata org jahat, x sebab ada budak kecik n org tua (myb anak n mak dia)
kami kesini, dia kesini..
last2 dia belok ke 1 jalan..
lega la kami dia x ikot dah sebab kami mana tahu jalan..
kami terjah ja mana yg kami jmp..
bravo 2 drebar kami atas keberaniannya menerjah

lepas cari x jmp2 jugak jalan alternatif lain utk ke masjid, asyik jmp masjid Sultan Mizan ja..
kami pon ambil keputusan untuk balik..
sampai tg. malim kul 6 lebih..

gila x kami?
bagi aku malam 2 mmg malam yang GILA la sebab aku nk exam pda keesokan harinya..

ok..susah2 ja baca pnjg2..
TQ 4 reading =)

3 comments:

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. nice entry dear...:) sweet memory...

Killa said...

tq..sweet memory with cute frens

O
R
L
A
N
D
O

murni said...

best ye killa...huhu

btw cda tag killa...meh ler join

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

MASUK-MASUK

PitaPata Cat tickers

PitaPata - Personal picturePitaPata Cat tickers